Det finnes overhodet ikke noe bevis for at livet er alvorlig..

Guinness WR 2013

Guinness WR 2013

På vei hjem fra Washington gikk jeg innom en bokbutikk i Washington, og så Guinness 2013 i hyllene. Nå er ikke akkurat dette pensum i min verden hvert år, men jeg kom på at jeg fikk en mail fra de i februar og anmodning om å sende et bilde fra Antarktis til 2013 utgaven, og så har jeg ikke tenkt å så mye mer på det. Hvis noen hadde sagt for 10 år siden at jeg skulle få bilde i Guinness for å ha gått altfor langt på ski, så hadde jeg mest sannsynlig ledd meg i filler..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s