Det finnes overhodet ikke noe bevis for at livet er alvorlig..

Basic needs – Extreme Happiness: Preludium

 

I dag satt jeg og kikket gjennom noe gammelt videomateriale. Og her fant jeg jammen forhistorien til den ostepop-videoen.. Dag 81 finner jeg det nest siste depotet, og forklarer at jeg har gledet meg stort til å finne ut hva godteri som ble lagt igjen her. Denne gangen ble jeg ikke fullt så positivt overrasket, da jeg bare hadde lagt igjen en eneste pakke mentos. Lite visste jeg om hva som ventet i siste depot..

 

One response

  1. Made my day!!

    14. november 2012, kl. 21:11

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s