Det finnes overhodet ikke noe bevis for at livet er alvorlig..

Dagens bilde: Raider

image

Raider er et forholdsvis ukjent begrep for meg. Men i dag så fikk jeg nøkkelkort til et artistrom på Clarion Gardermoen og fant ut at noen hadde levert en såkalt raider før jeg skulle ha foredrag. Og jeg som akkurat hadde kjøpt pølse på Statoil før jeg kom.. PS jeg stjal med en pære og pastillene etter foredraget..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s